Activision en Nickelodeon gaan met Spyro op tour | Gamer.nl

Activision en Nickelodeon gaan met Spyro op tour | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De promotie verloopt niet alleen via Nickelodeons televisiekanalen, ook gaat Spyro op tour door het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Spanje en Nederland met Nickelodeons Slime Truck. Nickelodeon belooft "spannende en meeslepende gebeurteni en die geschikt zijn voor de hele familie". Naast een speelbaar exemplaar van Skylanders: Spyro's Adventure wordt er ook een door Spyro-geïnspireerde show getoond door presentatoren van Nickelodeon.

Skylanders: Spyro's Adventure combineert een game met echt speelgoed. De speelgoedwezens kunnen op een platform worden geplaatst om zo in het spel te verschijnen. De game is vanaf 14 oktober te koop voor Wii, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo 3DS en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou