Activision wil Marvel nadoen met Call of Duty-filmuniversum | Gamer.nl

Activision wil Marvel nadoen met Call of Duty-filmuniversum | Gamer.nl

In een interview met href="https://www.theguardian.com/technology/2017/apr/05/call-of-duty-franchise-activision-blizzard-next-disney-marvel-film-franchise">The Guardian</a> hebben co-presidenten van Activison Blizzard Studios, Stacey Sher en Nick van Dyk, aangegeven een filmuniversum rondom Call of Duty te plannen. De films zullen volgens de studio aanvoelen als de Marvel-superheldenfilms.

"We hebben vele jaren uitgetekend. We hebben dit samengesteld met een groep schrijvers om te praten over waar we naartoe gaan. Er zal een film komen die meer aanvoelt als Black Ops, het verhaal achter het verhaal."

"De Modern Warfare-serie laat zien hoe het is om in een grote oorlog te vechten terwijl de ogen van de wereld op je gericht zijn. En dan is er mi chien nog iets van een hybride, waarbij je kijkt naar persoonlijke, geheime operaties, terwijl een publieke operatie aan de gang is."

Verder wil de studio de films met elkaar laten samenkomen als "individuele universums die verbonden zijn met een logische tijdlijn met consistente thema's en easter eggs." Volgens Nick van Dyk zal elke film aanvoelen als een Marvel-achtige film.

Tot slot zullen de films ten opzichte van de games "breder en globaal" zijn, maar wel streven naar "dezelfde soort adrenaline en energie" van de shooters.

Een exacte datum voor de films is nog niet bekend, maar de eerste zou al in 2018 kunnen verschijnen. Mocht alles volgens plan gaan, dan zullen meerdere volgen.

Lees hier wat Gamer.nl wil zien in de volgende game in de serie, Call of Duty: WWII.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou