Activision bevestigt nieuwe Call of Duty-game voor vierde kwartaal 2021

Activision bevestigt nieuwe Call of Duty-game voor vierde kwartaal 2021

Activision heeft bevestigd dat er in 2021 een nieuwe Call of Duty-game verschijnt. De game staat gepland voor het vierde kwartaal van dit jaar.

"We profiteren van een vol jaar van Warzone, dat upgrades voor onze premium content en stapsgewijze investeringen in spelers mogelijk maakt, en we hebben de substantiële kans om Black Ops Cold War-community verder te verplaatsen, naast een sterke premiumrelease in Q4 2021", zegt chief financial officer Dennis Durkin tijdens een investeerdersbijeenkomst (via Eurogamer).

Ook geeft Durkin aan dat het aantal verkochte 'Call of Duty-premiumexemplaren' waarschijnlijk lager is vergeleken met het vorige financiële  jaar. Desondanks verwacht Activision dat de omzet van de franchise mede dankzij het succes van Call of Duty Mobile in China groeit.

Officieel is nog niet bekend welke ontwikkelaar eind dit jaar een nieuwe Call of Duty-titel uitbrengt. Een nieuw deel van Sledgehammer Games, dat naar verluidt eerst werkte aan de game die uiteindelijk Black Ops Cold War werd, of Infinity Ward liggen voor de hand.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou