Actie-RPG Titan Quest-makers naar Kickstarter | Gamer.nl

Actie-RPG Titan Quest-makers naar Kickstarter | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Crate Entertainment is het geld via Kickstarter nodig om de volledige potentie van de game te benutten. "Hoewel we nog steeds een goede game kunnen maken uit onszelf, met ruwe kantjes maar toch leuk, geloven wij dat er een veel groter potentieel is als we een betere financiering en meer personeel kunnen realiseren", aldus de ontwikkelaar op zijn Kickstarter-pagina.

Inmiddels hebben ruim 1700 mensen samen rond de 69.000 dollar opgehaald, het doel is om 280.000 dollar op te halen. Bij een donatie van 18 euro of meer krijgen mensen een digitale kopie van het spel via Steam. Voor een donatie van 100 euro krijgen donateurs een fysieke versie.

Eerdere Kickstart-actie

Crate Entertainment startte in 2010 al een soortgelijk Crowdfunding-project. Mensen konden de game toen pre-orderen, hoeveel geld hiermee is opgehaald, is niet bekend. Mensen met een pre-order behouden deze of kunnen deze via de nieuwe Kickstarter-pagina verhogen naar een andere beloning.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou