Acteur GTA V-hoofdpersoon mogelijk achterhaald | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op Twitter heeft Rebecca Halls, die beweert de nicht van Luke te zijn, bevestigd dat het zijn stem en gelijkenis is. Ook een vriend, acteur Jimmy Taenaka, zegt op Twitter dat Ned Luke de stem inspreekt van de hoofdpersoon in de game. Uit de demovideo van Luke op filmsite IMDB blijkt dat zijn stem veel overeenkomsten vertoont met de voice-over van de eerste trailer van het spel.

Bovendien lijkt Luke qua uiterlijk op iemand in diezelfde trailer, waarvan het vermoeden bestaat dat hij de hoofdpersoon is. De hoofdpersonen van Grand Theft Auto IV en Grand Theft Auto: San Andreas lijken ook veel op de acteurs die verantwoordelijk waren voor de stemmen. Luke speelde onder andere in Law & Order, JAG, As the World Turns, All My Children en NYPD Blue.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou