Acteur Detective Pikachu-film laat hoop op vervolg varen

Acteur Detective Pikachu-film laat hoop op vervolg varen

Acteur Justice Smith verwacht niet dat er een vervolg op de verfilming van Detective Pikachu gemaakt gaat worden.

Dat meldt hij aan Inverse. "Ik zou het geweldig vinden om mee te werken aan Detective Pikachu 2. Ik weet niet of het gaat gebeuren. Ik denk dat we onze hoop moeten laten varen. Ik denk niet dat het gaat gebeuren. Maar ik hoop het echt. Ik ben een gigantische fan. Wie weet, wie weet? Ik hoop het."

Nog voordat de eerste Detective Pikachu in première ging in 2019, werd er al gesproken over een mogelijk vervolg, maar sindsdien is er niets over gemeld. Detective Pikachu is de meest succesvolle gameverfilming ooit. Een vervolg op de Detective Pikachu-game werd in 2019 aangekondigd door Nintendo, maar ook daar is sindsdien van vernomen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Huh? Hoe kan dit nou, die film was goed ontvangen en een commercieel succes. Kan me ook niets negatiefs erover herinneren dus hoezo is dit niet een obvious greenlight?

0
test

@WvA men vergeet het is corona dus alles ligt stil. Als Nintendo in 2019 zegt er komt vervolg en 2020 corona komt ie echt wel alleen later vermoed ik.

0
test

Niet zo verassend toch? De hele film industrie ligt op zijn gat. Het is niet echt commercieel interessant om nu grote budgetten uit te besteden aan films die daarna verkocht moeten worden aan een streaming service waarbij een grote groep het niet eens kunnen zien. Of een blue ray moeten kopen. Grote nieuwe films zullen allemaal uitgesteld worden nu veel bioscopen dicht zijn en nog altijd dicht gaan in andere landen. Als je niet zeker bent van een grote box Office en daarna nog de streaming en fysieke verkoop dan is het al niet zo leuk om miljoenen in een film te steken waarbij je de eerste stap al niet hebt. Goede films halen uit de box Office al dubbel of meer van de totale kosten eruit. Dan is streaming en sales volledig extra(ook al zitten daar uiteraard ook kosten aan) . Dus oftewel het is niet gek dat men nu minder inzet op films. Het valt toch op dat er sowieso bijna niks nieuws uitkomt. Het meeste wat nu uitkomt is Netflix, prime of andere streaming originals want die mikken toch al niet op bioscopen. Oftewel ik vind dit niet bepaald nieuwswaardig. Net zoiets als dat een succesvolle band/act nu niet op toer gaat en daarom zelf denken dat het er nooit meer van komt. Ik kan me niet indenken dat een succesvolle film als dit geen vervolg gaat krijgen.

0

Aanbevolen voor jou