Acht nieuwe Epic Games Store-exclusives onthuld

Acht nieuwe Epic Games Store-exclusives onthuld

Epic laat weten dat er nog acht games zijn die exclusief voor de Epic Games Store worden, hierbij gaat het alleen om de pc versies.

Ooblets is een

Watch on YouTube

ontwikkeld door Glumberland, een team van twee personen waarin spelers een eigen boerderij beheren.

Watch on YouTube

is een kleurijke indie-game ontwikkeld door Funomena waarin je nieuwe personages zoals bomen, toiletten en meer dan 100 verschillende personages ontmoet.

Watch on YouTube

bestaat uit de eindeloze snowboardgamesAlto’s Adventure en Alto’s Odyssey die ontwikkeld zijn door Snowman en oorspronkelijk voor smartphones en tablets verschenen.

The

Watch on YouTube

is een actiegame met een open wereld vol exotische wezens. de speler neemt de controle over een kudde Trebhums die bedreigd worden door de 'Cylinder' die verwoesting overal met zich mee neemt.

Metronomik brengt met No Straight Roads een heel apart spel op de markt, de game is bestempeld als een actie- en avonturengame en is niet bang om zich ‘anders’ te profileren. De

Watch on YouTube

geeft een voorproefje van alle bizarre avonturen die de speler te wachten staat in dit kleurrijke spel.

Watch on YouTube

is momenteel in ontwikkeling en introduceert met Airborne Kingdom een mengelmoes van verkennen en onderhouden. Spelers bouwen huizen, verzamelen eten en creëer volkeren.

Watch on YouTube

is een puzzelgame ontwikkeld door Pillow Castle Games en maakt gebruik van een geforceerd perspectief in first-person. De hele game draait om perspectief en perceptie.

De indiegame

Watch on YouTube

is een first-person puzzelspel dat momenteel wordt ontwikkeld door William Chyr. Manifold Garden speelt zich af in een abstracte wereld en het is aan de speler om hier een weg door heen te banen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En weer 2 geweldige games nu gratis, Celeste, maar zeker het prachtige spel Inside..

0
test

@SuperDre inside ken ik niet, maar is dus ook een aanrader? Celeste had ik al zin in 😁

0
test

@Jumpman Inside is geweldig. Echt een heel bijzondere game. Dat wordt genieten, gozer. Ben bijna jaloers op je dat je ‘m nog niet gespeeld hebt.

0

Aanbevolen voor jou