Ace Combat: Joint Assault deze zomer naar PSP | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In tegenstelling tot eerdere Ace Combat-games zal Joint A ault zich niet afspelen in een fictionele wereld, maar boven bestaande locaties. Steden als San Francisco, Londen en Tokio gaan het toneel vormen voor het strijdperk waar de speler aan kan deelnemen. Een nieuwe functie, genaamd enhanced combat view, moet zorgen voor een dynamische ervaring die de speler nog meer bij de actie betrekt.

Online

Joint A ault zal de eerste PlayStation Portable-versie van Ace Combat zijn die spelers online tegen elkaar laat spelen. Ace Combat X gunde ons alleen een lokale multiplayer-modus. Naast dat er met acht spelers tegen elkaar te spelen is, kan met vier spelers ook nog eens coöperatief worden gespeeld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou