Account-beperking MW3-DLC Elite-leden onbedoeld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De problemen ontstaan wanneer Elite-leden de DLC willen spelen via een ander profiel dan dat waarmee de content oorspronkelijk gedownload is. Dit kan niet vanwege de beperking die momenteel nog geldt, ondanks dat ze lid zijn van Elite en een Xbox Live Gold-lidmaatschap houden.

De reactie van Activision op de problemen is als volgt: "We begrijpen dat Elite Premium-leden op Xbox Live die de laatste downloadable content van Modern Warfare 3 hebben aangeschaft, er geen toegang tot hebben wanneer ze spelen onder andere profielen op hetzelfde systeem. Dit is niet de bedoeling en we werken eraan om zo snel mogelijk een update beschikbaar te stellen die de dit probleem oplost, zodat jullie kunnen genieten van de maps."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou