Zelden zag de line-up van uitgever Acclaim er zo goed uit als op dit moment. Men heeft een aantal veelbelovende titels voor het einde van 2004 op stapel staan, waaronder de racegame Juiced, de op strips gebaseerde games 100 Bullets en The Red Star en de komische RPG The Bard's Tale. Ook voor 2005 staan ons alvast een aantal veelbelovende titels te wachten, waaronder de misdaadgames The Last Job en Interview with a Made Man.

Ondanks dit mooie vooruitzicht komt Acclaim met slecht nieuws: het bedrijf heeft een verlies geboekt van $56.4 miljoen en zal in augustus een geldschieter gevonden moeten hebben, wil het de huidige bedrijvigheid voortzetten. Anders zit er niets anders op dan utistel van betaling aan te vragen, eventuele onderdelen te liquideren of te verkopen en bepaalde projecten te schrappen.

Analysten beweren dat Acclaim, vanwege de sterke toekomstige line-up, nog redelijke wat perspectief heeft op het vinden van een goede geldschieter. Hopelijk gaat dat snel gebeuren, want het zou zonde zijn wanneer één van deze toekomstige projecten de eindstreep niet zal halen.