AC: Unity-spelers krijgen gratis dlc ter compensatie van bugs | Gamer.nl

AC: Unity-spelers krijgen gratis dlc ter compensatie van bugs | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De verhalende dlc laat spelers met Arno nieuwe uitdagingen aangaan in Saint Denis.

Mensen die de Season Pa voor de game hebben gekocht, hadden echter al recht op de downloadbare content. Daarom kunnen eigenaren van de Season Pa of de Gold Edition van de game een gratis game van Ubisoft uitkiezen. Het gaat om de titels Far Cry 4, Watch Dogs, A a in's Creed 4: Black Flag, Rayman Legends, Just Dance 2015 (voor PlayStation 4 en Xbox One) en het aankomende The Crew. Op Ubisofts website komt te staan hoe je de gratis game kunt verkrijgen.

Update: Ubisoft heeft aangekondigd de Season Pa van A a in's Creed: Unity te annuleren. Mogelijk is dit om te voorkomen dat mensen misbruik maken van de actie door nu nog de seizoenspas te kopen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou