AC: Brotherhood krijgt minder strenge DRM | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Om de singleplayermodus van A a in's Creed: Brotherhood te kunnen spelen, moeten spelers alleen online inloggen, daarna is een internetverbinding niet nodig. A a in's Creed II heeft een kopieerbeveiliging waarvoor een permanente verbinding wel een vereiste is. Een maatregel die kon rekenen op veel kritiek en voor problemen zorgde. Toen de PC-versie uitkwam bleek bijvoorbeeld dat de servers de hoeveelheid dataverkeer niet aankonden, waardoor de game niet gespeeld kon worden.

A a in's Creed: Brotherhood komt op 17 maart uit voor PC. De Xbox 360- en PlayStation 3-versies zijn sinds 18 november 2010 verkrijgbaar en konden rekenen op hoge cijfers van de wereldwijde gamepers. De game zet het verhaal van Ezio Auditore voort en speelt zich af in Rome. Brotherhood is de eerste A a in's Creed-game met een multiplayermodus.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou