Xbox Series X-aansluitingen mogelijk onthuld door insiders

Xbox Series X-aansluitingen mogelijk onthuld door insiders

Brad Sams, een journalist bij href="https://www.thurrott.com/games/xbox/227520/xbox-series-x-ports-revealed" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>Thurrot</b></a>, heeft informatie verkregen over de aansluitingen op de Xbox Series X door in gesprek te gaan met insiders.

Tijdens CES heeft AMD in een presentatie gebruik gemaakt van een door een fan gemaakte Xbox Series X-render waarop de aansluitingen te zien waren. Deze aansluitingen bleken echter niet correct te zijn. Journalist Brad Sams sprak met een aantal insiders over de daadwerkelijke aansluitingen van de Xbox Series X. Volgens Sams wijkt de render die AMD toonde tijdens de presentatie niet heel ver van de werkelijkheid af.

Volgens de insiders die Sams heeft benaderd, heeft de Series X aan de achterkant twee USB-A-aansluitingen, een ethernetaansluiting, één HDMI-port, optische audio-aansluiting en een aansluiting voor de voeding. Ook schijnt er nog een aansluiting te zijn die mogelijk gebruikt wordt voor debuggen, maar dit is niet geheel duidelijk. Alle aansluitingen zijn geplaatst aan achterzijde van de Series X, onderin. Ook heeft de achterzijde meerdere openingen voor ventilatie. Hij meldt wel dat de aansluitingen mogelijk nog kunnen veranderen.

Als deze berichten blijken te kloppen, betekent dit dat Microsoft mogelijk nog gaat werken met oudere USB-aansluitingen en dus geen USB-C op de console gaat gebruiken.

De Xbox Series X komt tijdens de feestdagen van 2020 uit.  

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Op zich logisch dat ze USB A zouden houden ivm het kunnen hergebruiken van de huidige controllers, die opladen via USB A.

0

Oké, wat ik me dan dus afvraag.... Hoe laadt je je controller op?

0
test

@rreloaderr Meestal totdat die 100% is.

0
test

@Battlestar28 Touche

0

Aanbevolen voor jou