Aanschouw The First City in uitgebreide Outriders-gameplay

Aanschouw The First City in uitgebreide Outriders-gameplay

People Can Fly heeft uitgebreide gameplaybeelden van Outriders getoond in de eerste Outriders Broadcast.

De beelden tonen The First City, de eerste stad die mensen stichtten toen ze op Enoch arriveerden om te onderzoeken of de planeet leefbaar was. Na een nucleaire explosie is een groot deel van de bewoners uitgeroeid en bevinden zich er vooral monsters.

Ook wordt de gameplay van de lootshooter verder uit de doeken gedaan. Spelers moeten dekking zoeken en schieten, maar zoals in dit geval soms ook wegrennen van snelle vijanden. Tijdens het schieten maken spelers gebruik van verschillende krachten, afhankelijk van welke klasse ze spelen. Zo beschikt de Pyromancer over vuuraanvallen die grote groepen vijanden kunnen raken.

Verder toont People Can Fly dat de interface behoorlijk teruggeschroefd kan worden en dat de game gebruikmaakt van een World Tier-systeem. Dat systeem vindt een geschikte moeilijkheidsgraad voor spelers door ze te laten stijgen tot een World Tier die bij ze past. Wie een minder grote uitdaging wil kan deze echter ook weer naar beneden bijstellen, of wordt gedwongen dat te doen als ze te vaak sterven op hun huidige niveau. Hogere World Tiers bieden betere loot en meer beloningen.

Tot slot zegt People Can Fly dat de game geen microtransacties bevat. Outriders verschijnt dit najaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er vet uit. Heb er zin in naar deze gameplay gezien te hebben!

0
test

Lijkt een beetje op een Third person Destiny, ziet er goed uit!

0

Aanbevolen voor jou