'Aanpasbare personages in Street Fighter zou fantastisch zijn' | Gamer.nl

'Aanpasbare personages in Street Fighter zou fantastisch zijn' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ono geeft aan dat hij met customizen van personages niet doelt op kostuums, maar echt de verschillende vechtersbewegingen. "De timing van de moves, de sterktes, de zwaktes - daardoor zou mijn Ryu compleet anders kunnen zijn dan jouw Ryu. [...] Ik zou het vergelijken met iets als Formule 1-racen. Er zijn regels waar je jezelf aan moet houden en er zijn beperkingen voor je wagen, maar alle auto's hebben verschillende motors en onderdelen." Volgens Ono komt het er hierdoor toch nog altijd neer op de vaardigheid van de coureur/spelers. "Als we zoiets zouden kunnen stimuleren in een vechtgame, dan zou dat fantastisch zijn."

Momenteel is Ono bezig met de cro -over tu en het Street Fighter- en Tekken-universum: Street Fighter X Tekken. Deze game staat gepland voor 2012 en komt uit voor de PlayStation Vita, PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou