Aanmelden voor gratis 3DS-games nog mogelijk | Gamer.nl

Aanmelden voor gratis 3DS-games nog mogelijk | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eigenlijk zouden spelers de 20 games, bestaande uit 10 NES- en 10 GameBoy Advance-titels, alleen krijgen als zij voor 12 augustus de eShop op hun Nintendo 3DS hadden bezocht. Nintendo laat echter weten dat zij ook in aanmerking komen als ze een Friend Code hebben en de 3DS voor 12 augustus met het internet verbonden hebben.

De tweede optie is om een aankoopbewijs voor het apparaat te hebben van voor deze datum. Hoe dit precies werkt, zal in een later stadium op de amba adeurswebsite bekend worden gemaakt. De eerste NES-titels zullen per 1 september beschikbaar zijn.

De gratis games maken deel uit van het amba adeursprogramma dat Nintendo in het leven heeft geroepen om vroege kopers van de 3DS tegemoet te komen. De handheld is namelijk al na vier maanden drastisch in prijs verlaagd en kost nu zo'n 170 euro. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou