Aankomende versie Doom 64 krijgt een nieuw hoofdstuk

Aankomende versie Doom 64 krijgt een nieuw hoofdstuk

De aankomende overzetting van Doom 64 bevat een compleet nieuw hoofdstuk.

Dat laat ontwikkelaar Nightdive Studios weten in een interview met USGamer. "Aanhoudende spelers krijgen de mogelijkheid om een nieuw hoofdstuk in Doomguy's saga te ontgrendelen die zich kort na Doom 64's campagne afspeelt. De Mother Demon die je daarin verslaat heeft een zus, en aangezien je flink hebt huisgehouden in de hel stuurt ze je weg. Als je terug kunt keren naar de hel en wraak kunt nemen, wordt je beloond met meer lore waar zowel fans van de oude als nieuwe Doom-games van kunnen genieten."

Doom 64 verschijnt op 20 maart op PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. De game is voorheen alleen op de Nintendo 64 verschenen. Het spel is een pre-order bonus voor mensen die Doom Eternal hebben gereserveerd. Ook deze nieuwe Doom-titel komt op 20 maart uit, behalve op Switch: die versie verschijnt ergens later dit jaar.

Doom 64

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Net als velen heb ik dit spel totaal over het hoofd gezien omdat ik dacht dat het simpelweg een console versie was van Doom. Maar nee, het is een totaal ander spel... en nog goed ook. Ik ben blij dat het wat nieuwe liefde krijgt, ik zie de PC versie graag komen.

0

@gimbal2 dat dacht ik dus ook altijd. good to know want ik heb hem dus nog nooit gespeeld.

0

O M G , kan niet wachten!!! , beste Doom game ever voor mij! :)

0

Aanbevolen voor jou