Aankomende Cyberpunk 2077-patch verbetert politiegedrag en meer

Aankomende Cyberpunk 2077-patch verbetert politiegedrag en meer

Binnenkort verschijnt patch 1.2 voor Cyberpunk 2077, waarmee een hoop bugs in het spel opgelost moeten worden. 

CD Projekt Red gaf gisteravond meer details over de aankomende patch - een precieze releasedatum is er nog niet. Patch 1.2 had eigenlijk in februari al moeten verschijnen, maar werd toen uitgesteld naar maart.

Zo gaat het probleem waarbij computergestuurde personages achter de rug van spelers worden gespawnd aangepakt worden, waardoor politieagenten ook niet zomaar achter de speler kunnen verschijnen. Dit moet het gevoel geven dat het even duurt voordat de politie op de plek van het misdrijf arriveert. Ook verschijnt er eerst een drone op de plek van bestemming, zodat de politie kan kijken wat er aan de hand is.

De manier waarop voertuigen zich laten besturen gaat ook op de schop. Veel spelers hebben problemen met voertuigen op de weg te houden, vooral wanneer men met toetsenbord speelt of op platforms met een lagere framerate. De game krijgt een metertje waarmee de gevoeligheid van het stuur aangepast kan worden. Verder voegt CD Projekt een 'Unstuck'-optie toe, waarmee voertuigen die in het leveldesign vastzitten er uitgehaald kunnen worden.

Hieronder zijn enkele voorbeelden van toevoegingen van de patch te zien. Het is nog niet bekend wanneer de patch precies verschijnt.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eerst zien dan geloven. Mijn vertrouwen in deze game is diep gezakt. De game staat op m'n HD maar ik wacht op de next gen patch.

0
test

@Frezzle ik doe precies hetzelfde. Heb de game tegelijk met m'n series X aangeschaft. Maar na een uurtje spelen toch maar besloten om te wachten op de next gen patch.

0
test

+1 Ik wacht tot de game in zijn beste mogelijke staat is. Heb niet voor niks de limited edition gekocht.

0

Aanbevolen voor jou