Aankomend weekend dubbel xp in Call of Duty: Modern Warfare

Aankomend weekend dubbel xp in Call of Duty: Modern Warfare

Dit weekend wordt er een dubbel xp weekend gehouden voor Call of Duty: Modern Warfare.

Volgende week verschijnt de grootste gratis content-update uit de Call of Duty-geschiedenis. Infinity Ward probeert de spelers alvast lekker te maken voor deze update door een dubbel xp weekend te houden.

Dit is een goede manier voor spelers die qua xp achter zijn geraakt op de competitie. Het is namelijk zo dat de huidige rank en statistieken van spelers op 3 december permanent worden vastgelegd. Het dubbel xp weekend is perfect voor mensen die hun rank nog even omhoog willen knallen en de laatste beloningen willen claimen.

Volgende week begint het eerste contentseizoen van Call of Duty: Modern Warfare en dit gaat gepaard met een gigantische update.Het gaat in ieder geval om drie nieuwe multiplayermaps die zijn gebaseerd op maps uit eerdere Modern Warfare-games: Crash, Vacant en Shipment. Ook de Ground War-modus krijgt een nieuwe map in de vorm van Port. Zelfs Gunfight krijgt nieuwe maps, genaamd Cargo en Atrium.

Daarnaast onthult Activision op 3 december de Battle Pass voor Modern Warfare. Met deze betaalde pass kunnen spelers in de multiplayer een apart level (tot 100) behalen en allerlei cosmetische items ontgrendelen.

Met de komst van het eerste seizoen wordt er tevens een nieuw progressiesysteem aan de game toegevoegd, daar leest u hier meer over.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Level 155 gaat zowiezo aangevinkt worden dit weekend!

0
test

@BadassBoris Lekker bezig!

0

Gelukt! Wel jammer dat alles dan gewoon stopt,en je niet meer kan levellen of iets met je verdiende xp. Kijk uit naar 3 december wanneer de update komt.

0

Aanbevolen voor jou