A Total War Saga: Troy op lancering gratis beschikbaar

A Total War Saga: Troy op lancering gratis beschikbaar

A Total War Saga: Troy is op lancering een dag gratis beschikbaar op de Epic Games Store.

De strategiegame verschijnt op 13 augustus en is die dag dus geheel gratis te downloaden via de Epic Games Store, waar het spel een jaar lang exclusief op verkrijgbaar komt. Zolang men het spel binnen het eerste etmaal claimt, kan men de game onbeperkt blijven spelen zonder te betalen. Mensen die het spel na de eerste 24 uur niet binnen hebben gehaald, moeten wel betalen voor de game.

Total War Saga: Troy draait om de hellenistische periode, waarin Griekenland oorlog voerde met diverse landen en steeds meer gebieden veroverde. Het verhaal is losjes gebaseerd op Homeros' Iliad. De strategiegame komt uit op pc, Mac en Linux.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is goed dat dat Steam concurrentie krijgt, ook al hadden ze dat al van Ubisoft en Ea met UPlay en Origin maar Epic Games heeft gewoon het voordeel dat zoveel miljoen mensen fortnite spelen. Zonder die game was die store niet van de grond gekomen. Het is wel duidelijk dat ze mensen proberen te trekken. Word eigenlijk een beetje spuug zat van al die launchers bijna elke Triple A studio heeft er een. Maarja wat is er aan te doen...

0
test

@smoothy101 Nou, het had goed gekund dat zonder die game het ook wel van de grond was gekomen, Epic verdiend ook bakken met geld met de UnrealEngine, zelfs nu nog steeds terwijl ze de boel zowat gratis weggeven. Ze hadden ook al langer de assetstore (waardoor ik het al heel vreemd vond dat ze de gamestore helemaal opnieuw opzette).

0
test

Potjandorie, dan hoop ik maar dat ik het niet vergeet, haha..

0

Aanbevolen voor jou