A Plague Tale: Innocence komt op 6 juli naar PS5, Xbox Series en Switch

A Plague Tale: Innocence komt op 6 juli naar PS5, Xbox Series en Switch

A Plague Tale: Innocence is vanaf 6 juli op PlayStation 5, Xbox Series X en S en Nintendo Switch verkrijgbaar.

De versie op PS5 en Xbox Series X draait in 4k en 60 fps, en heeft op PS5 3D-audio-ondersteuning. De Switch-versie van de game draait via de cloud - er is dus geen fysieke versie beschikbaar.

A Plague Tale: Innocence kwam oorspronkelijk in mei 2019 uit op PlayStation 4, Xbox One en Steam. De game speelt zich af in Frankrijk in het jaar 1349, wanneer het land wordt geteisterd door de Zwarte Dood. Amicia moet haar jongere broer Hugo beschermen, terwijl de twee worden achtervolgd door de Inquisitie en proberen te overleven in de meedogenloze wereld. Hugo leidt bovendien aan een mysterieuze ziekte.

Gamer.nl gaf een 8,5 aan de game: "Hoewel A Plague Tale: Innocence clichés kent, is het de optelsom van geloofwaardige personages, een geweldige soundtrack en een sfeervolle setting die van het geheel een overtuigend en meeslepend avontuur maken. Als liefhebber van singleplayerervaringen mag je deze niet aan je voorbij laten gaan."

Tijdens Microsofts E3-presentatie vorige week werd het vervolg A Plague Tale: Requiem aangekondigd, dat volgend jaar op Xbox Series X en S, Xbox One, PS5 en pc moet verschijnen. Ook van deze game verschijnt een cloudversie op de Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

wou er net mee beginnen, wacht nog wel even op de update dan.

0

@hulstpower zeker doen! Het is echt een toffe game. Zonder Game Pass had ik hem sowieso gemist.

0
test

Wat een top game. Ik vind dit een schitterende en soms best intense game. Intens vanwege de sfeer en het soms opgejaagde gevoel wat de inquisitie gaf. Echt een topper dit. Dus mooi dat die via Cloud op switch komt maar dat is dan niks voor mij. Ik speel switch graag op vakantie en kan dan niet zo zeker zijn van een sterke internet verbinding. Maar wel nice dat de game nog meer aandacht zal krijgen op de nieuwe generatie en switch.

0

Aanbevolen voor jou