A Plague Tale: Innocence is een miljoen keer verkocht

A Plague Tale: Innocence is een miljoen keer verkocht

A Plague Tale: Innocence is wereldwijd inmiddels meer dan een miljoen keer verkocht.

Dat hebben ontwikkelaar Asobo Studio en uitgever Focus Home Interactive via social media aangekondigd. Asobo bedankt alle spelers voor het bereiken van deze mijlpaal.

A Plague Tale: Innocence speelt zich af in Frankrijk in het jaar 1349, wanneer het land wordt geteisterd door de Zwarte Dood. Amicia moet haar jongere broer Hugo beschermen, terwijl de twee worden achtervolgd door de Inquisitie en proberen te overleven in de meedogenloze wereld. Hugo leidt bovendien aan een mysterieuze ziekte. De game verscheen vorig jaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

A Plague Tale ontving een 8,5 op Gamer.nl: "Hoewel A Plague Tale: Innocence clichés kent, is het de optelsom van geloofwaardige personages, een geweldige soundtrack en een sfeervolle setting die van het geheel een overtuigend en meeslepend avontuur maken. Als liefhebber van singleplayerervaringen mag je deze niet aan je voorbij laten gaan."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Voor wie hem niet gespeeld heeft. Absolute aanrader.

0

@Furrr Mee eens, was een leuke game om door heen te gaan en kan me voorstellen dan het voor sommige mensen die niet van de donkere kanten van de mens houd dat dit heel zwaar valt.

0
test

Gamepass game!

0

Aanbevolen voor jou