9 minuten gameplay van Eternal Darkness-opvolger | Gamer.nl

9 minuten gameplay van Eternal Darkness-opvolger | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Ontwikkelaar Precursor Games, met onder andere Eternal Darkne -bedenker Denis Dyack in dienst, vraagt om 1,5 miljoen dollar voor de productie van de eerste episode. Dit financieringsdoel omvat ook het licenseren van de engine (CryEngine 3). In totaal staan er 12 episodes gepland, mits het spel succesvol gefinancierd wordt. Shadow of the Eternals is in ontwikkeling voor PC en Wii U.

De voorwaarden vermelden overigens dat gemaakte donaties onder geen beding teruggevorderd kunnen worden. Daarbij is het volgens Precursor niet van belang of de game succesvol gefinancierd en/of voltooid wordt. De donaties worden ook direct afgeschreven en niet pas wanneer de 1,5 miljoen dollar is opgehaald. In theorie is het dus mogelijk dat het spel er nooit komt, maar Precursor wel al het gedoneerde geldt houdt. 

Update: inmiddels heeft Precursor zijn pagina met veelgestelde vragen aangepast. Nu staat vermeld dat donateurs hun geld wel terugkrijgen wanneer blijkt dat er niet genoeg geld wordt opgehaald. Deze wijziging is echter nog niet doorgevoerd in de gebruiksvoorwaarden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou