50.000 spelers krijgen permaban in Call of Duty: Warzone

50.000 spelers krijgen permaban in Call of Duty: Warzone

Activision heeft meer dan 50.000 spelers een permanente ban gegeven in Call of Duty: Warzone. Dat maakte uitgever Activision bekend in een blogpost.

Call of Duty: Warzone kwam in februari uit op verschillende gameplatformen. De game had een succesvolle release met meer dan zes miljoen mensen die Warzone in de eerste 24 uur gespeeld hebben. Nu heeft Activision in een blogpost bekendgemaakt dat er sinds de release meer dan 50.000 spelers een permanente ban hebben gekregen. De uitgever laat weten dat er geen plek is voor valsspelen in haar spellen, waaronder Warzone. “We nemen elke vorm van valsspelen serieus. Het is belangrijk een eerlijk en gelijkwaardig speelveld te behouden. Het is een van onze hoogste prioriteiten” stelt het bedrijf.

Activision is stellig over valsspelers: “Wij weten dat er geen snelle oplossing is om ze tegen te gaan, daarom handhaven wij elk uur van elke dag." Speciale teams houden de data van Warzone continu in de gaten en identificeren mogelijke etterbakken. Hieronder vallen bijvoorbeeld spelers die gebruik maken van wallhacks (waardoor je spelers ook achter muren kunt zien) en aimbots (hack die je helpt met richten). “We zijn vastbesloten om iedereen een eerlijke en fijne ervaring te geven,” sluit Activision het bericht af.

Call of Duty: Warzone is nu uit op de Xbox One, pc en PlayStation 4.

Warzone.jpg

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het blijft genieten om te spelen. Cross platform is helemaal fijn. Alleen jammer dat ik een paar dagen geleden een update moest downloaden van 83 GB. Op internet las ik zelfs verhalen van een update van 171GB. Gekkigheid. Vroeger hadden we nog floppy's.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

50.000 in 2 maanden. Ik snap er echt niets van. Wat is er nou leuk aan valsspelen? Je krijgt er geen prijs voor, geen respect, niets.

0
test

@Excalibur82 zag pas een filmpje waar iemand met een cheater zat te chatten. Het ging om iemand uit China. Daar mogen ze bepaalde spellen niet spelen en gebruiken ze VPN tunnels om op US of EU servers te komen. Daarnaast wordt er daar heel veel hecheat omdat het "gewoon leuk is om te spelen" en ze de regels van het westen (ons) gewoonweg niet snappen. Dat en natuurlijk die lompe kiddies hier die gewoon te lui zijn om zelf iets te doen of denken dat het leuk is om een ander te "pesten"...

0

@Excalibur82 snap het ook niet. Maar ik blijf ze doorgeven aan de moderators van battlefield 5. Ben maar een matige speler, maar ik verlaag me niet om vals te spelen en zo mijn kill death ratio te verhogen.

0

Aanbevolen voor jou