3DS'en worden niet geretourneerd naar Nederlandse winkels | Gamer.nl

3DS'en worden niet geretourneerd naar Nederlandse winkels | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Geen enkele van deze gameshops, waaronder winkels van Game Mania, Bart Smit, Nedgame en Dimension Plus, heeft een verkochte 3DS moeten terugnemen van een klant met lichamelijke klachten. Gamer.nl deed de steekproef nadat het Britse tabloid The Sun op dinsdag op zijn voorpagina beweerde dat duizenden gamers hun 3DS terugbrachten na klachten van duizeligheid en hoofdpijn. Volgens Nintendo kloppen de beweringen van The Sun niet. Ook Britse winkelketens GAME en HMV ontkennen de uitspraken.

Volgens het tabloid is de 3DS een recordaantal keer geretourneerd nadat spelers hoofdpijn en duizeligheid zouden hebben ervaren na te hebben gespeeld met apparaat. De krant citeert een bericht van een gamer die op een forum hierover vertelt: "Toen ik de mijne terugbracht naar de GAME in Bexleyheath hadden de winkelier en ik eerst een discu ie, maar ik weet hoe ik moet argumenteren en bij m'n punt moet blijven. Toen hij akkoord ging, kletsten we verder en zei hij dat veel 3DS'en werden teruggebracht, meer dan bij iedere andere productlancering."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou