3DS ligt volgend jaar maart in de winkel | Gamer.nl

3DS ligt volgend jaar maart in de winkel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Japan krijgt de 3DS een adviesprijs van 25.000 yen mee, wat omgerekend neerkomt op 220 euro. Wat de adviesprijs zal zijn in Europa en de VS heeft Nintendo echter nog niet bekendgemaakt. Bij de lancering is het apparaat in twee kleuren beschikbaar: blauw en zwart.

3DS

De Nintendo 3DS is de eerste spelcomputer waarop games in 3D te spelen zijn. Daarvoor is geen speciale bril vereist, in tegenstelling tot 3D-films in de bioscoop of 3D-games op PlayStation 3. De grootte van het 3D-effect op de 3DS kan door de speler zelf bepaald worden. Met de een schuifknop kan het effect groter en kleiner gemaakt worden en zelfs uitgezet worden. De nieuwe handheld heeft, net als de PSP, ook een analoge schuif om games mee te besturen. Ook heeft de 3DS een tweetal camera's aan de buitenkant zitten. Hiermee kunnen gebruiker 3D-foto's maken, die op de 3DS ook in drie dimensies getoond kunnen worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou