3DS kan 10 minuten 3D-video opnemen met nieuwe firmware | Gamer.nl

3DS kan 10 minuten 3D-video opnemen met nieuwe firmware | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Nintendo stelde verder dat er een functie komt waarmee gebruikers met de opgenomen beelden stop-motion video's kunnen maken. Daarnaast deed de uitgever ook een aantal andere details over de nieuwe firmware uit de doeken. Zo krijgen de applicaties Puzzle Swap en StreetPa Quest, dat in het Nederlands Mii Misère heet, nieuwe content in de vorm van respectievelijk extra puzzels en een extra dungeon. Wat de nieuwe StreetPa -game precies wordt, die eerder al is bevestigd, werd overigens niet bekendgemaakt.

Voor het eShop-kanaal van de 3DS komt Nintendo de komende weken met de volgende content. Vanaf 10 november is Freakyforms: Your Creations, Alive! beschikbaar, waarmee spelers eigen beesten kunnen maken en deze een wereld laten verkennen. Kirby's Adventure, oorspronkelijk op de NES uitgebracht, komt op 17 november als 3D Cla ic naar het kanaal. Per december komen Pullblox, een puzzelspel, en Nintendo Letter Box, een systeem om andere spelers berichten te sturen, beschikbaar. Deze laatste applicatie is gratis, de overige kosten 6 euro. De firmware-update voor 3DS verschijnt eind november.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou