3D-effect in LittleBigPlanet heeft invloed op de gameplay | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De stereoscopische 3D-technologie geeft de semi-tweedimensionale landschappen een fenomenaal gevoel van diepte", aldus de journalist. "In het originele LittleBigPlanet kan er verwarring ontstaan over de drie verschillende lagen waarover gamers hun personage kunnen bewegen. Stereoscopisch 3D maakt hier een eind aan door te zorgen dat elk van de drie platformen duidelijk te onderscheiden is." Volgens de journalist is dit een duidelijk voorbeeld van hoe 3D-technologie de gameplay van een game kan verbeteren.

Daarnaast werd er een demonstratie gegeven van Gran Turismo 5 in stereoscopisch 3D en konden aanwezigen 3D-versies van Super Stardust HD en Motorstorm: Pacific Rift uitproberen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou