'360-versie SFxT geen gemixte coöp wegens tijdgebrek' | Gamer.nl

'360-versie SFxT geen gemixte coöp wegens tijdgebrek' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Helaas, door tijdgebrek en vanwege beperkte middelen waren we niet in staat om dit mogelijk te maken op Xbox360. We verontschuldigen ons aan spelers die hier naar uitkeken", aldus Ayano. Hij zegt vervolgens dat Capcom in het ontwikkelproces soms dingen kon toevoegen maar soms ook de zware besli ing moest nemen om dingen er uit te laten. "Dit was een van die momenten."

Ayano verklaart daarnaast ook waarom de PlayStation 3-versie van Street Fighter X Tekken wel een gemixte offline en online coöp heeft. "De modus wordt ondersteund op PlayStation 3 omdat we dit eerder aanpakten voor die versie. We concludeerden dat de architectuur van hun systeem meer hielp bij het implementeren van deze functie." Ayano stelt daarna dat Capcom nog nooit eerder zoveel content in een Street Fighter-game heeft gestopt, wat hem doet hopen dat spelers druk genoeg zullen zijn met de andere modi en functionaliteiten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou