360-versie SF X Tekken niet gemixt off- en online speelbaar | Gamer.nl

360-versie SF X Tekken niet gemixt off- en online speelbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In reactie op de situatie gaf Christian Sven on, vice-president van Capcom USA, aan dat het spel geen patch krijgt om dit alsnog toe te voegen. Hij excuseert zich ook voor de foutieve informatie in het instructieboekje en vertelt tenslotte dat het ontwikkelteam hem heeft uitgelegd dat het niet mogelijk is op de 360 vanwege de manier waarop Microsoft met gamertags omgaat. 

Toen spelers aangaven dat games als de nieuwe Mortal Kombat en Gears of War wel meerdere spelers met verschillende gamertags online laten spelen op één Xbox 360-spelcomputer, reageerde Sven on met de boodschap dat hij opnieuw naar het probleem gaat kijken. "Ik ben ook enigszins verward door de feedback van het team", gaf hij te kennen. In de PlayStation 3-versie van Street Fighter X Tekken, dat deze week verschijnt, is het wel mogelijk om in de Tag-modus lokale en online multiplayer te combineren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou