343 Industries werkt al aan verhaal voor Halo 6 | Gamer.nl

343 Industries werkt al aan verhaal voor Halo 6 | Gamer.nl

Halo 5-ontwikkelaar 343 Industries is al begonnen met de ontwikkeling van Halo 6. Ook heeft de studio een planning voor wat er de komende tien tot twintig jaar met de Halo-reeks gaat gebeuren. Dat zeggen Frank O'Connor en Bonnie Ross van 343 Industries.

"We weten nu al redelijk goed wat er in het volgende spel gaat gebeuren", aldus O'Connor. "We zijn al bezig met een planning en het verhaal van het volgende spel." [...] "Globaal weten we al wat er de komende tien jaar gaat gebeuren."

Ro gaat nog verder, zij laat weten dat er al een fictiebasis is voor de komende twintig jaar. "We hebben een episch sci-fi-universum en kunnen meerdere kanten op met het verhaal, maar alle delen liggen er al."

Niet te concreet
Toch wil 343 Industries nog niet te veel afbakenen: "Als je die details te veel invult, ga je niet realistisch om met het ontwikkelingsproces. Dat proces kan het verhaal veranderen, maar we weten al wat er in [Halo 6] gaat gebeuren, en wat er uiteindelijk met Master Chief zal gebeuren", vertelt O'Connor.

343 Industries is de opvolger van Halo-maker Bungie. De studio was de hoofdontwikkelaar van Halo 4 en brengt op 27 oktober Halo 5: Guardians uit op Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou