343 Industries werkt aan nieuw Halo-project

343 Industries werkt aan nieuw Halo-project

Ontwikkelaar 343 Industries werkt aan een "nieuw Halo-project", aldus een onlangs online verschenen vacature.

In de vacature staat dat er gezocht wordt naar een producent die "helpt met de ontwikkeling van een nieuw project in het Halo-universum". De persoon in kwestie moet de nodige ervaring met game-ontwikkeling hebben.

Het is verder niet bekend wat het project inhoudt. Fans speculeren over een spin-off vergelijkbaar met Halo ODST of Halo Wars, of om de volgende grote Halo-game na Halo Infinite.

Halo Infinite moet ergens eind dit jaar verschijnen, nadat het spel vorig jaar werd uitgesteld. Het spel komt uit op Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De multiplayer wordt free-to-play.

halo infinite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dacht dat er een jaar geleden ook al een vacature open stond bij 343 voor een nieuw halo project.

0
test

@hulstpower Ik meen mij te herinneren dat dit voor een rol binnen de Infinity-ontwikkeling was - of dat de media daar toen vanuit ging - maar quote me daar niet op, ik durf het niet met 100 procent zekerheid te zeggen. Op zich is het ook niet zo gek dat men - al is het maar conceptueel - bezig is met de Halo-franchise ná Infinity. Het is toch een van de, zo niet de belangrijkste franchise van Microsoft. Als we over twee, drie of vier jaar een nieuwe Halo-game willen spelen, moet daar nu al een team voor zijn - inclusief dus een producent.

0
test

@MichelMusters Ik durf het ook neit meer met 100% zekerheid te zeggen. Maar ik dacht ergens gezien te hebben dat ze voor nieuw halo project mensen zochten en ook hadden ze iemand aangenomen of zochten zie iemand ide aan infinit werk als producent en dacht dat het iemand was van bungie van orginele halo francise.

0

Volgens de community manager van 343 op twitter (@Unyshek) gaat het hier om een vacature voor Infinite, niet om een nieuw project.

0

Aanbevolen voor jou