343 Industries: 'Halo 6 laat nog lang op zich wachten' | Gamer.nl

343 Industries: 'Halo 6 laat nog lang op zich wachten' | Gamer.nl

Ontwikkelaar 343 Industries heeft in een href="https://www.halowaypoint.com/en-us/news/flood-of-emotion">blogpost</a> laten weten dat Halo 6 nog lang op zich laat wachten.

Veel Halo-fans hadden een aankondiging van Halo 6 verwacht op E3 2017. De game bleek echter niet te worden getoond op de persconferentie van Microsoft en zal in de nabije toekomst ook niet onthuld worden.

"Hoewel we nog niks kwijt willen over Halo 6 kunnen we wel zeggen dat de game nog lang niet onthuld zal worden. We zullen niks op Gamescom of PAX tonen. We houden jullie uiteraard op de hoogte wanneer de game getoond gaat worden," aldus 343 Industries.

Voordat E3 2017 van start ging had 343 Industries al aangegeven dat Halo 6 niet onthuld zal worden en dat er ook geen Halo 3-remaster aan zit te komen. Wel werd er een nieuwe uitbreiding aangekondigd voor Halo Wars 2.

343 heeft recentelijk bevestigd dat Halo 6 weer de nadruk zal leggen op het verhaal van Master Chief in plaats van andere personages, zoals dat in Halo 2 en Halo 5: Guardians wel het geval was. Lees hier wat wij willen zien in Halo 6.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou