343 Industries belooft maandelijkse updates over Halo Infinite

343 Industries belooft maandelijkse updates over Halo Infinite

Ontwikkelaar 343 Industries is van plan om tot release elke maand een update te geven over de ontwikkeling van Halo Infinite.

Dat laat 343 Industries-werknemer Brian 'ske7ch343' Jarrard weten op Reddit. Hij meldt dat fans maandelijkse, goed gevulde updates over de game kunnen verwachten en dat een nieuwe update al ergens deze week volgt.

'We willen op zijn minst maandelijkse updates van hoog niveau uitbrengen", zo vertelt Jarrard. "De volgende 'Inside Infinite' komt deze week uit." In de update die later deze week moet verschijnen, gaan ontwikkelaars die aan de sandbox van de game werken meer over hun visie voor de game vertellen. Wel nuanceert Jarrard dit: de komende update bevat geen grote nieuwe screenshots of een precieze releasedatum voor de game. "De volledige marketingmachine gaat later dit jaar van start."

Eind vorig jaar werd aangekondigd dat Halo Infinite in de herfst van dit jaar moet verschijnen. De game zou in eerste instantie op de lancering van de Xbox Series X en Series S uitkomen, maar werd uitgesteld. De multiplayer van de game komt als free-to-play modus uit. Wel kunnen mensen die het spel kopen op exclusieve customisatie in de multiplayer rekenen. De multiplayermaps moeten daarnaast erg uitgebreid worden en zelfs een dag- en nachtcyclus krijgen.

Halo Infinite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd of de geruchten waar is en dat er deze week wat bekend gemaakt word over halo

0
test

@hulstpower ik ben ook benieuwd :)

0
test

Weer beloftes maken voor een spel wat niet uit is. Pre-orderen!! Want ze hebben wat belooft!

0
test

@Oxymorphone hoeft niet joh. Hij komt gewoon op de gamepass

0

Aanbevolen voor jou