2K werkt aan patch voor vastlopende multiplayer Bioshock 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We zijn ons bewust van het feit dat de multiplayer bij sommige spelers vastloopt", aldus een woordvoerder van 2K Games tegen website Joystiq. "We hebben direct contact met de ontwikkelaar en werken hard om zo snel mogelijk een patch uit te brengen."

Meer Bioshock

2K Marin's Jordan Thomas liet daarnaast weten dat er mogelijk nog meer Bioshock-games zich in Rapture kunnen afspelen, ondanks het feit dat er al "twee grote, gezonde verhalen in plaatsvinden. Ik kan niet zeggen wat de volgende stap wordt. Het verhaal gaat verder als een nieuw creatief project dat vereist."

Bioshock 2 is nu verkrijgbaar in de winkels en laat spelers controle nemen over een Big Daddy, de slechterik uit het eerste deel. De game bevat voor het eerst in de serie een multiplayer.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou