2K Games schrapt DLC-plannen voor PC-versie BioShock 2 | Gamer.nl

2K Games schrapt DLC-plannen voor PC-versie BioShock 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“We hebben ook besloten om Protector Trials en Minerva’s Den niet voor de PC uit te brengen en ik verontschuldig me voor de teleurstelling die deze besli ing zal veroorzaken bij PC-gamers”, aldus de woordvoerder.

Timing en technische problemen vormden de aanleiding voor het schrappen van de PC-versies. “Het probleem lag in de timing en de technische problemen. En nogmaals sorry voor deze vertraagde aankondiging. We hebben de mogelijkheden [voor een PC-versie] namelijk wel nagelopen, vandaar dat het wat langer duurde.”

Spelcomputers

Zowel Minerva’s Den als de Protector Trials-DLC zijn al beschikbaar voor de Xbox 360 en PlayStation 3. 2K Games liet weten dat de versies voor de spelcomputers binnenkort een patch krijgen, die een aantal foutjes en problemen oplost.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou