2K Games haalt titels van GeForce Now

2K Games haalt titels van GeForce Now

2K Games heeft Nvidia verzocht al haar titels van streamingplatform GeForce Now te halen. Onder andere de Borderlands- en Civilization-games zijn momenteel niet speelbaar.

Ook Activision en Bethesda vroegen het bedrijf eerder hun catalogus offline te halen. De uitgevers noemen geen reden voor het terugtrekken van de titels, maar volgens Bloomberg hebben 2K, Activision, Bethesda en andere uitgevers nooit officieel toestemming gegeven voor de ondersteuning van hun games na de bètaperiode. Nvidia noemt het zelf een 'misverstand' en hoopt in samenspraak de games spoedig weer toe te voegen aan de dienst.

GeForce Now lanceerde in februari officieel na een lange bètaperiode. De dienst maakt het mogelijk om eigen titels op Steam, Epic Games Store en Uplay te streamen via de cloudservers van Nvidia. Er is zowel een gratis als betaalde versie met extra's als RTX-ondersteuning en voorrang bij toegang tot de servers.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nou dat gaat lekker dus nog even en er is niks meer over om te spelen. Denk dat de discussie moet worden gevoerd op een hoge schaal waar mensen hun games mogen spelen

0
test

Is wel duidelijk waar het tegenwoordig om draait.

0

Aanbevolen voor jou