2K Games bevestigt nieuwe edities Mafia II | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De heruitgave draagt op elk platform een andere naam. Op PC heet de versie Mafia II: The Director's Cut, de PlayStation 3-versie heet Mafia II: Greatest Hits en op Xbox 360 heet het spel Mafia II: Platinum Hits. De versies bevatten ieder dezelfde content: de originele game en de downloadbare uitbreidingen The Betrayal of Jimmy, Jimmy's Vendetta en Joe's Adventures. Bovendien bevat het pakket acht extra outfits en acht nieuwe auto's.

De spelcomputerversies zouden volgens 2K Games nu al aangeboden worden bij een select aantal winkels. Er zijn nog geen Nederlandse winkels die de games aanbieden, maar vanaf april zouden de nieuwe edities wereldwijd overal beschikbaar moeten zijn. De PC-versie laat nog even op zich wachten en verschijnt ergens de komende maanden, aldus 2K Games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou