2K breekt met PR-bureau na Duke Nukem Forever-controverse | Gamer.nl

2K breekt met PR-bureau na Duke Nukem Forever-controverse | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

The Redner Group reageerde fel op de negatieve recensies door via oprichter Jim Redner's Twitter-account het volgende bericht te plaatsen: "te veel [recensenten] gingen te ver met hun recensie. We zijn nu aan het bekijken wie er volgende keer nog games krijgt toegestuurd." Volgens Redner stonden veel recensies vol met haat en nijd jegens Duke Nukem, wat hij wezenlijk vindt verschillen van een negatieve recensie.

Hoewel Redner de tweet later verwijderde, zijn excuses aanbod en liet weten niet namens 2K Games te hebben gehandeld, heeft de uitgever toch besloten te breken met het PR-bureau. "2K Games keurt de opmerkingen gemaakt door The Redner Group niet goed. We kunnen bevestigen dat zij niet langer onze producten vertegenwoordigen.

Op Metacritic krijgt Duke Nukem Forever op PC, PlayStation 3 en Xbox 360 respectievelijk gemiddelde scores van 58, 58 en 49 op een schaal van 100.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou