1Up-film met Ellen Page in hoofdrol draait om esports en Gamergate

1Up-film met Ellen Page in hoofdrol draait om esports en Gamergate

BuzzFeed Studios werkt aan een film genaamd 1UP. De film, waarin Ellen Page een hoofdrol vertolkt, draait om esports en Gamergate.

Dat meldt The Hollywood Reporter. BuzzFeed is een bekende internationale website, maar waagt zich tegenwoordig ook aan films met BuzzFeed Studios. De eerste film is 1UP, waarin het personage Vivan Lee het esportsteam op haar univesiteit verlaat vanwege seksistisch gedrag van haar team. Ze moet een team bestaande uit vrouwen oprichten om haar studiebeurs te redden.

Ellen Page - bekend van films als Inception en Hard Candy, alsmede haar hoofdrol in de game Beyond: Two Souls - vertolkt de rol van Vivan Lee. Paris Berelc - vooral bekend van diverse jeugdfilms - en series - speelt de coach van het vrouwelijke team. De film wordt geregisseerd door Kyle Newman, die vooral bekend is van diverse muziekclips, die hij onder andere voor Taylor Swift heeft gemaakt. De productie van de film moet deze maand starten in Toronto.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Buzzfeed studio's sirieus, ze heeft haar e sport team verlaten door seckssistisch gedrag en moet dan een helemaal vrouwelijk team gaan starten. Haha meer buzzfeed als dat word het niet. Wedden dat alle mannen in die film vrouw haters zijn xd

0

Dit klinkt als een script voor een film waar niemand op zit te wachten.

0

Aanbevolen voor jou