Nieuws
Asus

Vragen over pc-gaming? Vraag het de expert

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Het zijn gouden tijden voor gamers op pc: er worden veel toffe games gemaakt en de hardware wordt steeds toegankelijker. Toch is het zeker niet altijd plug-and-play en kom je als (nieuwe) pc-eigenaar vast wel eens zaken tegen die onduidelijk zijn. Daarom starten wij een serie waarin je jouw vragen op kan sturen die worden behandeld door een pc hardware expert van Asus.

"Is het belangrijk voor een gamer om meer dan 32 GB RAM in je pc te stoppen?", "Hoe kan ik het beste ledstrips aansluiten?", "Is er, behalve de features, eigenlijk verschil tussen een goedkoop en een duur moederbord?" Het zijn allemaal vragen die je kunt hebben als eigenaar van een game-pc of als je eraan wilt beginnen. Want ondanks dat je veel meer met een pc kunt dan met een game console, kan de overdaad aan opties en mogelijkheden ook verwarrend zijn.

Om duidelijkheid te verschaffen in de wereld van pc-gaming, voor beginners, maar ook voor gevorderden, starten we samen met Asus ROG een serie waarin jullie vragen over pc-gaming worden behandeld door een hardware-expert van Asus. De beste vragen worden ook nog eens beloond met een leuk Asus goodie-pakket.

Ga dus naar het online formulier, stel hier je hardwarevraag en wie weet wordt hij in de eerste aflevering van onze 'Vraag het de expert'-reeks behandeld!

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe beelden van Dontnod-game Twin Mirror uitgebracht Prototypes van Xbox-controllers voor mobiele apparaten verschenen
0

Reacties op: Vragen over pc-gaming? Vraag het de expert

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.