Return To Castle Wolfenstein De Exclusieve Collectors Edition ...voor dezelfde prijs als de DVD-case!! Het vervolg op één van de spannendste en meest revolutionaire games ligt bijna in de winkels: Return to Castle Wolfenstein. Om de terugkeer van deze klassieker te vieren organiseert GamePoint in samenwerking met Contactdata een exclusieve actie. Omdat we weten dat het overgrote deel van jullie niet genoegen zal nemen met de simpele DVD-case hebben we speciaal voor deze gelegenheid de exclusieve Return to Castle Wolfenstein Collectors Edition naar de Benelux gehaald.

In navolging op onze succesvolle Quake 3 actie kan je ook in deze RTCW editie een hoop extra's verwachten:

- Een exclusieve tinnen Wolfenstein box (genummerd).

- Een Wolfenstein badge

- Een speciale WW2-stijl handleiding met daarin meer info over het achtergrondverhaal, exclusieve character art en een kaart van het eerste level

- Een Return to Castle Wolfenstein poster met daarop één van de monsters of het hoofdpersonage.

Wat gaat dit je kosten? Omdat we natuurlijk studiebijlage-vriendelijk willen blijven, bieden we de special edition aan voor maar f109,95!* Daarmee betaal je dus hetzelfde bedrag waarvoor je in de winkel de normale DVD case koopt! De inschrijvingen zijn gesloten en er kunnen dus geen bestellingen meer worden gedaan.

*exclusief f10,- verzendkosten