Ubi Soft en Gamer.nl doen de enthousiaste flighsim liefhebber een aanbod dat je niet kunt weigeren. We geven namelijk 10 toegangskaartjes weg voor Flight Sim Event 2003, welke 1 februari 2003 plaatsvindt. . Tijdens dit Preview Event kan je als eerste in Nederland de games Lock On en IL – 2 Sturmovik: Forgotten Battles in respectievelijk een stand-alone en een LAN omgeving spelen. Een kans die je natuurlijk niet mag missen.

Lock On

Op de toonaangevende internationale gamesbeurs E3 2002 is Lock On door het gezaghebbende Sim HQ uitgroepen tot “Best of the Show”. Lock On is het langverwachte vervolg op Flanker 2.0. Met fantastische graphics, een op satelietfoto's gebaseerd landschap, indrukwekkende licht -, geluids – en weereffecten is Lock On de meest realistische modern combat fligth ervaring van dit moment (inclusief een Nederlandse F-16!). De beroemde ontwikkelaar Matt Wagner en zijn team hebben werkelijk voor een meesterwerk gezorgd en hebben dé nieuwe benchmark voor Modern Combat Flight Simulations gemaakt!

Il –2 Sturmovik : Forgotten Battles

Na het daverende succes van IL – 2 Sturmovik (o.a. uitgeroepen tot Flight Sim of the Year 2001 door SIM HQ) brengt Ubi Soft Entertainment B.V. nu het vervolg IL – 2 Sturmovik: Forgotten Battles als een volledige stand – alone game. De verbeterde grafische effecten, de vele nieuwe single – en multiplayer levels en de mogelijkheid om op termijn gratis add-ons the downloaden via het internet (waaronder de Nederlandse Fokker DXXI!).

Chatsessie

Met als klap op de vuurpijl wordt er na afloop van de Preview LAN Party een chatsessie gehouden met Matt Wagner, het boegbeeld van Lock On! Deze chatsessie is centraal te volgen op een groot scherm.

Programma van Flight Sim Event 2003

14:00 uur Aankomst genodigden

14:30 uur Start Preview Party

17:30 uur Einde Preview Party

18:00 uur Start Chatsessie

19:00 uur Einde Chatsessie

19:00 – 20:00 uur Napraten

Waar is het ? Flight Sim Event 2003 wordt georganiseerd in The Game Syndicate in Rotterdam. Eventuele vervoerskosten van je huisadres naar Flight Sim Event 2003 zijn voor eigen rekening. Routebeschrijving en meer informatie over The Game Syndicate is te vinden op de Gamesyndicate homepage Wat moet je doen?

Om je op te geven hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar prijsvraag@gamer.nl met hierin je username van Gamer.nl . Let op ! Alleen geregistreerde mensen kunnen meedoen. Zorg dus ook dat de adresinformatie bij je profiel klopt.

De winnaars worden op volgorde van binnenkomst gekozen, de eerste 10 volledige inzendingen worden op de gastenlijst gezet.