FIFA, Xbox en Electronic Arts organiseren samen de FIFA Interactive World Cup; een wereldwijde competitie rond de videogame FIFA 2005. De FIFA Interactive World Cup is het eerste wereldwijde voetbal game-toernooi ooit, waar de beste FIFA Football 2005 spelers op Xbox strijden voor de titel 'FIFA Interactive World Player of the Year'.

Op 27 november aanstaande vormt de Amsterdam ArenA het toneel voor de Nederlandse FIFA Interactive World Cup. Op die dag strijden 128 deelnemers voor deelname aan het regionale toernooi in Parijs. De winnaar van het toernooi in Parijs plaatst zich voor de wereldfinale die op het FIFA Player of the Year Gala in Zürich gehouden zal worden. Uiteindelijk zal de winnaar in Zurich naast de gekozen FIFA Player of the Year mogen plaatsnemen als Interactive FIFA Player of the Year!

Jij kan hier bijzijn als een van de 10 deelnemers die Gamer.nl naar dit evenement stuurt en deelname is eigenlijk super simpel.

Vertel ons in maximaal 50 woorden waarom jij mee moet doen aan dit evenement.

Stuur je antwoord samen met je naam en adres gegevens voor 25 november 2004 naar het onderstaande email adres en wie weet sta jij straks in Zurich met die fel begeerde Fifa Interactive Worldcup in je handen.

FIFA INTERACTIVE MAILBOX Veel Succes!

Natuurlijk kun je ook gewoon komen kijken. Het toernooi is een echt voetbalevenement. Speel FIFA Football 2005 op een van de Xbox-consoles, tegen elkaar of tegen bekende voetballers. Krijg tips & tricks van voetbalexperts. Win de game, een Xbox of één van de vele andere prijzen.

Grote uitsmijter is de finale van het toernooi. Deze wordt gespeeld IN de Amsterdam ArenA op de grote schermen met live commentaar van Evert ten Napel!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden niet geaccepteerd. Medewerkers van Gamer.nl, Electronic Arts, Microsoft en Fifa zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 25 november 2004 zullen helaas vervallen