Voor een echte games-redacteur zijn er natuurlijk maar weinig dingen leuker dan gezellig met een ontwikkelaar rond de tafel te zitten en hem tot op het bot te ondervragen over zijn nieuwste game. Want met een beetje geluk laat de goede man (of vrouw) misschien wel een hint vallen over een mogelijke uitbreiding of geplande opvolger die in de steigers staat. Nu vonden we van de Gamer.nl redactie dat het eens hoog tijd werd dat onze bezoekers die leuke en lastige vragen zelf konden stellen aan de developer. Daarom organiseren we ter gelegenheid van de release van Port Royale een speciale chatsessie met de mensen van Ascarons 'Port Royale'. Deze Duitse development-studio werkt al zo'n 10 jaar aan enkele van de meest succesvolle handel- en strategiegames.

Om iedereen z'n vragen te laten stellen over game-development in Europa, 'Port Royale', Ascaron en de mogelijke nieuwe projecten, hebben we een chat-sessie georganiseerd op het #gamer.nl kanaal dat op irc.gamepoint.net te vinden is.

datum: woensdag 27 november

tijd: 18:00 uur

locatie: #gamer.nl op irc.gamepoint.net
Voor meer informatie over Port Royale of Ascaron surf je naar de officiele sites of lees je onze achtergrond-items over Ascaron en de preview. Het bijwonen van de irc-chat kan d.m.v. een client zoals Mirc, één die gratis te downloaden en gebruiken is. UPDATE: De chat is voorbij, maar wil je deze nalezen dan is de log op de volgende pagina's te vinden.