Pedal to the metal!... Trap dat gas in en scheur over snelwegen, steegjes en kom uiteindelijk tot stilstand IN een tankwagen, ONDER een trekker-oplegger of samengevouwen met een camper. Dat is wat je in Burnout 3 over het algemeen wel zal zien tegen komen... en je krijgt er nog punten voor ook!

Deze week valt de nieuwste in de reeks Burnout titels, Burnout 3: Takedown in veel winkelschappen. Verkrijgbaar op zowel Xbox als PS2 kan je met de meest coole autos de meest vage en grote crashes veroorzaken.

In samenwerking met Electronic Arts geven we bij Gamer.nl 5 maal één Burnout 3 voor de PS2 weg aan de prijswinnaars. En wat moet je doen om te gaan behoren tot die groep van 5 winnaars? Dat is makkelijk genoeg. We vragen je niet een crash te veroorzaken en daar een foto van te maken, dat is als je de klap overleeft. Nee wat we van je vragen is het volgende.

Vertel ons wat het woord Takedown in de titel van de game betekent IN de game! Dus.. Wat is een Takedown in Burnout 3?

Stuur je antwoord samen met je volledige naam en adres voor 22 september naar het onderstaande adres en maak kans op 1 van die Burnout 3 exemplaren voor de PS2.

CRASH YOUR MAIL IN HERE! Veel Succes!

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder volledige adresgegevens worden helaas niet geaccepteerd. Medewerkers van Gamer.nl en Electronic Arts zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 22 september 2004 zullen komen te vervallen